Запрошуємо до вступу! Спеціальність 162 - «Біотехнології та біоінженерія»

  Одеська національна академія харчових технологій, Факультет технології вина та туристичного бізнесу, Кафедра біоінженерії і води 
Запрошують до вступу  за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Детальніше>>>

   

 

Ласкаво запрошуємо до вступу! Спеціальність 181 - Харчові технології


Одеська національна академія харчових технологій, Факультет технології вина та туристичного бізнесу, Кафедра біоінженерії і води
Запрошують до вступу за напрямами
"Технології  питної води та водний менеджмент" і "Технології  переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі"  Детальніше>>>     

 

ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТ! ПЕРСПЕКТИВНІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ – ТВІЙ ВИБІР!

 ШАНОВНИЙ АБІТУРІЄНТ!
ПЕРСПЕКТИВНІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ – ТВІЙ ВИБІР!

 Сьогодні харчова промисловість повинна працювати у соціально-економічних умовах, які швидко змінюються. Це пов?язано з конкуренцією та глобалізацією у харчовій галузі, а також зростанням споживчого попиту на якісні, безпечні та корисні для здоров?я харчові продукти. Детальніше>>>