З днем знань!
Колектив кафедри біоінженерії і води щиро вітає всіх студентів і викладачів з днем знань! Бажаємо міцного здоров’я і нових звершень!
Бережіть себе!
Шановні колеги, вітаю з Днем знань!
Колектив кафедри біоінженерії і води щиро вітає всіх студентів і викладачів з днем знань! Бажаємо міцного здоров’я і нових звершень!
Бережіть себе!
Шановні колеги, вітаю з Днем знань!
Зустрічайте новий майстер-клас від викладачів нашої кафедри. Переходьте за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=6hckb4_t__g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR27vE2UfQbdQgP1ZjTlRBrpzXeFtt3f9kTTIRdJ-eYQ3lBJIhVCIPcHFB4
Новий майстер-клас від кафедри Біоінженерії і води
Заходьте за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=XQoEZnBhVmY
Вітаю, майбутні абітурієнти ОНАХТ!!!
Я випускниця 2001 року кафедри технології консервування, спеціальності «Технологія зберігання і переробки плодів та овочів» Юлія Бібікова
Освіта, як базова цінність, завжди була і буде затребувана суспільством.
В ОНАХТ накопичений великий досвід, який використовується не тільки для власного розвитку, а й в інтересах української освіти. Всі програми академії реалізуються з урахуванням професійних стандартів, стрімко мінливих потреб ринку праці та зростаючих вимог роботодавців до видів і рівню компетенції випускників.
Нашому вузу належить величезна роль у вихованні фахівців багатьох професій, молодих вчених, які вносять свій помітний внесок в соціально-економічний розвиток країни.
Майбутнє будь-якої країни, її добробут і незалежність залежить від ступеню використання сучасних технологій. Біотехнологія – це наука важливих мікробіологічних процесів, їх практичне використання для отримання традиційних і нових продуктів. Біотехнологічні процеси використовували на протязі тисячі років при виробництві хліба, пива, оцту, сиру і вина.
Забезпечення населення питною водою та оптимізація використання водних ресурсів промисловістю, зокрема – харчовою, – це питання безпеки нашої держави, а тому вимагають самого серйозної уваги. Причому, практичне вирішення цих питань продиктовано результатами наукових досліджень, які дозволяють як встановити ступінь і інтенсивність забруднення води, так і способи очищення її і доведення до нормативів, безпечних для здоров'я людини і прийнятних для виробничих потреб.
Консервування харчових продуктів один з найстаріших технологічних процесів, яким займається людство. Людина завжди хотіла зберегти собі їжу. Навіть первісні люди заготовляли і зберігали м'ясо убитих тварин, спійману рибу і зібрані ягоди для того, щоб не шукати їжу кожен день.
Дивіться ролік також на Facebook
Заходьте за посиланням:
https://www.facebook.com/1546776745556748/posts/2700545066846571/
Ще один майстер-клас від викладачів кафедри біоінженерії і води на тему "Полісахариди та їх роль у нашому житті"
Ласкаво просимо подивитися. Переходьте за посиланням
https://www.youtube.com/watch?v=MuG3q5h8u1s&feature=youtu.be
або
https://www.facebook.com/BIOandW/videos/270799357659293/?v=270799357659293
Одеська національна академія харчових технологій, Факультет технології вина та туристичного бізнесу, Кафедра біоінженерії і води
Запрошують до вступу за напрямами
"Технології питної води та водний менеджмент" і "Технології переробки фруктів та овочів в аграрному бізнесі"